Ons vliegveld, is gelegen aan de Vriezerhoek 1, 9492 TH in Ubbena. De Vriezerhoek is een zijweg van de weg Ubbena - Vries. Het vliegveld is gesitueerd op een voormalige vuilstortplaats; de ingang is aan de linkerkant, plm. 75 m. na de flauwe rechterbocht bij de gebouwen van de SITA. Het  heeft een prachtige grasmat die uitstekend geschikt is voor alle soorten modellen. En we hebben een eigen clubhuis met diverse faciliteiten.

De toegestane openingstijden van ons vliegveld zijn:

Maandag 13:00 - 19:00 uur vrij vliegen voor brevethouders
  19:00 - 21:00 uur instructieavond multirotor- en helicoptermodellen
Dinsdag 13:00 - 19:00 uur vrij vliegen voor brevethouders
  19:00 - 21:00 uur instructieavond vleugelmodellen
Woensdag 13:00 - 21:00 uur vrij vliegen voor brevethouders
Donderdag 13:00 - 21:00 uur vrij vliegen voor brevethouders
Vrijdag 13:00 - 21:00 uur vrij vliegen voor brevethouders
Zaterdag 13:30 - 18:00 uur vrij vliegen voor brevethouders
Zondag 13:30 - 18:00 uur vrij vliegen voor brevethouders, alleen vrije vlucht en elektro aangedreven modellen

                     

Er mag (met inachtneming van het hierboven vermelde) alleen gedurende de daglichtperiode worden gevlogen (dat is tot een kwartier na zonsondergang).

Op de instructie-avonden op maandag en dinsdag (in de periode 1 april t/m 30 september) zijn meestal voldoende vliegers aanwezig en deze zijn dus uitermate geschikt om u relevante informatie over onze club te verstrekken.

In de maanden december, januari en februari hebben we een winterstop met alleen binnenactiviteiten in ons clubhuis.

Modelvliegtuigen met straalaandrijving zijn i.v.m. de hoge geluidsbelasting niet op ons veld toegestaan.

Sinds 11 mei 2020 mogen wij na een periode van stilstand vanwege de Corona-perikelen weer vliegen. Dat doen wij ook weer graag. Om echter op een adequate wijze de 1,5 meter regel toe te passen kunnen wij tot nader order niet onbeperkt bezoekers ontvangen. Wij bieden u daar onze verontschuldigingen voor aan en hopen dat u daar begrip voor hebt. Wie echter toch graag wil kijken, een proefvlucht wil maken of wat dan ook kan zich melden via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U bent dan van harte welkom en wij nemen graag contact met u op om een afspraak te maken. 

Klik hier voor de route naar ons veld.